© rr

Venezolaanse spits ontslagen… na schlemielig gemiste panenka

De Venezolaanse spits Brendix Parra is door zijn club Independiente de Campo Grande aan de deur gezet na het missen van een strafschop in de Copa Sudamericana. De aanvaller waagde zich aan een panenka maar die ging lelijk de mist in. Tot overmaat van ramp werd de Paraguayaanse tweedeklasser uitgeschakeld.

Clubvoorzitter Eriberto Gamarra liet onmiddellijk na de match tegen het Colombiaanse La Equidad, die ze verloren met penalty’s, weten dat de Venezolaan niet meer welkom was bij de club. “De raad van bestuur heeft beslist Brendix Parra uit het team te verwijderen vanwege de manier waarop hij de strafschop nam. Dat was totaal onverantwoordelijk”, zei de woedende preses.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Independiente nam voor het eerst in de clubgeschiedenis deel aan een continentale bekercompetitie. Maar dat avontuur eindigde, mede door de pijnlijke misser van Brendix Parra, al in de eerste ronde.

Meer sportnieuws