© EPA-EFE

Real Madrid kan weer op Thibaut Courtois rekenen, maar Zidane blijft twijfel zaaien

Real Madrid kan, donderdag op de 34e speeldag van de Spaanse Primera Division op bezoek bij Getafe, opnieuw rekenen op Thibaut Courtois. De Rode Duivel is na een blessure weer wedstrijdfit, al is het helemaal niet zeker of coach Zinédine Zidane hem een plek tussen de palen zal gunnen.

Maarten Delvaux

Zidane opteerde de voorbije weken, in afwezigheid van Courtois, voor Keylor Navas in het Madrileense doel. De wedstrijd daarvoor, tegen Celta Vigo toen de Fransman pas weer T1 was, verkoos hij de Costa Ricaan boven de Belg.

“Courtois is klaar. Hij heeft met ons getraind en is beschikbaar voor het team, net als Keylor”, vertelde Zidane woensdag op een persmoment. De Fransman benadrukte opnieuw volgend seizoen duidelijkheid te scheppen over de doelmannen. “Zij staan momenteel beide onder contract, ik zal doen wat ik moet doen. Dat is mijn verantwoordelijkheid, maar nu is het niet het moment. Volgend seizoen zal alles duidelijk zijn. Ik heb twee van de allerbeste doelmannen en een beloftevolle youngster in mijn kern.”

Real (64 ptn) staat op de derde plaats in Spanje, achter Barcelona (80 ptn) en Atlético (68 ptn).

MEER OVER Thibaut Courtois

Meer sportnieuws