© Jan Van der Perre

Bekende gidsen lopen door Van Schoonbekestraat

Window Dressing is de naam van een opvallend project van een groep studenten van de opleiding tentoonstellingsbeheer aan de Antwerpse academie. Vanaf volgend weekend zijn twaalf werken te zien achter evenveel vensterramen in de Van Schoonbekestraat.

dp

Het zijn tekeningen van illustrator Steve Michiels, waarbij telkens een verhaal hoort. Daar worden negen gidsen op losgelaten. Elke gids mag met zijn eigen creativiteit en invalshoek aan de slag. En zo zou je negen verschillende verhalen moeten krijgen. Bij de gidsen zijn een paar bekende namen. Muzikant Kris Strybos, alias Scale, begint nu zaterdag om 13.30u. Steve Michiels sluit om 16.30u af. Op zaterdag 4 mei is om 13.30u Jeroen Olyslaegers de eerste gids. Om 15u neemt acteur Johan Petit het van hem over. Jacky De Forte, CEO van Faster! Sales Academy, mag op zondag 5 mei als eerste aan de slag. De verteltocht start bij café Kamiel in de Markgravelei 90 en duurt een uurtje. Nakaarten kan in de bar van het dienstencentrum Lozanahof.

De wandelingen zijn gratis, inschrijven kan via windowdressing2019@gmail.com. Een positief antwoord daarop is nodig als toegangsbewijs.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio