© Instagram

Kendall Jenner bezorgt je straks ook wittere tanden

Kendall Jenner (23) heeft op Instagram aangekondigd dat ze voortaan samenwerkt met Moon, een bedrijf dat producten voor tandverzorging maakt. Samen brengen ze ook een pen uit die je wittere tanden moet geven.

flb

Haar zus Kylie Jenner heeft al een beauty-imperium uitgebouwd met haar lip kits en nu zet ook Kendall haar eerste stappen in die wereld. Ze wordt het nieuwe uithangbord van Moon, een merk dat tandenborstels, flosdraad, tandpasta en pennen om je tanden witter te maken produceert en dat allemaal in een hippe zwarte uitvoering.

Oprichter Shaun Neff creëerde samen met Kendall die Teeth Whitening Pen. Daarvoor werden enkele van de favoriete producten van het topmodel gebruikt: lavendelolie, witmakend aardbeienextract en kamperfoeliebloem. Daarmee willen ze naar eigen zeggen “meer glimlachen naar de wereld brengen”. Prijskaartje: omgerekend zo’n 17 euro. Al betaal je wel zo’n 30 euro verzendingskosten...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN