© Sven Van Haezendonck

© Sven Van Haezendonck

© Sven Van Haezendonck

© Sven Van Haezendonck

1 / 4

Twee broers openen Carrefour express aan Veemarkt

De Mechelse binnenstad heeft er vanaf vandaag een supermarktje bij. In de Keizerstraat vlak bij de Veemarkt hebben twee broers een vestiging van Carrefour express geopend.

Sven Van Haezendonck

Na de stadswinkel in de Bruul die al vele jaren bestaat, is de Carrefour express in de Keizerstraat de tweede in het centrum. "Carrefour heeft deze locatie gespot als een topligging omdat hier veel passage is en ik wilde zelf graag zelfstandige worden", vertelt Alexander Cidanal (20) uit Opwijk. Hij runt de zaak samen met zijn broer Stephan (22).

In de buurtwinkel kunnen klanten terecht voor heel wat verse voeding zoals groenten en fruit. Voorts kan je er een ruim assortiment bioproducten en dranken vinden, maar bijvoorbeeld ook slaatjes en wraps. Handig voor een vroeg ontbijt zijn een ruim assortiment brood met koffiekoeken, een pers voor vers fruitsap en een koffiemachine.

De winkel is elke dag behalve dinsdag open van 7 tot 20u, op zon- en feestdagen vanaf 8u. De broers lieten zich voor de opening van hun zaak inspireren door familie. "Neven van ons hebben zulke winkels in Nijlen, Begijnendijk, Dilbeek en Lennik", klinkt het.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio