© pn

Britney Spears laat van zich horen na verschijning in het openbaar

De Amerikaanse popster Britney Spears liet zich afgelopen weekend kort zien tijdens een vrij moment uit de psychiatrische kliniek waarin ze zichzelf begin april liet opnemen. In navolging daarvan heeft ze ook van zich laten horen op Instagram.

vwh

De zangeres heeft dinsdag een filmpje gedeeld waarin ze een update geeft over haar huidige situatie. “Mijn familie en ik zijn door een periode vol stress en angst gegaan. Ik had tijd nodig om het allemaal te plaatsen.” Verder stelt ze bezorgde fans gerust. “Geen zorgen. Ik kom heel snel terug.”

Spears reageert onder de video ook op de kritiek die haar familie krijgt. Sommige fans bedreigen haar entourage omdat er “absurde” roddels over haar welzijn de ronde doen. Zo zou ze tegen haar wil opgenomen zijn. “Ik ben gewoon een moment aan het nemen voor mezelf. Alles wat daarrond gebeurt, maakt het moeilijker voor mij. Geloof niet alles wat je leest of hoort”, schrijft de 37-jarige.

De popster kondigde in januari een pauze aan. De ziekte van haar vader, die na een darmoperatie even in levensgevaar was, weegt door. BitBit zou ook tijd nodig gehad hebben om werk- en privébalans weer beter op elkaar af te stemmen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN