© *

TIPS. Romantische zonnebrillen en alles voor de fietsfanaat

Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen.

vwh

Frisse muurtekeningen

 

Beautymerk Axe brengt een lijn met een nieuwe geur uit: ‘Fresh Forest & Graffiti’. Die lancering gaat gepaard met twee nieuwe graffititekeningen op gevels in Gent (vlakbij de Vooruit) en Antwerpen (in de omgeving van de Leopoldstraat). Die zijn het werk van de grafisch designer Musketon, het alter ego van Bert Dries. Leuk voor wie binnenkort een citytrip in eigen land doet en een vleugje street art wil meepikken. De nieuwe deo en douchegel zijn voortaan verkrijgbaar in de supermarkt.www.axe.be

Jarige onderbroek

 

Ondergoedmerk Sloggi bestaat dit haar veertig jaar en dat wordt gevierd met een reeks slips met een vleugje vintage. De onderbroeken zijn immers geïnspireerd op het allereerste model van het label. Dat vertaalt zich anno 2019 in een broekje met hoge taille en een hogere beenuitsnijding in vijf eigentijdse tinten: koraalrood, turkoois, marineblauw, zwart en wit. De drie gekleurde modellen hebben een contrasterende tailleband. Elke slip komt in een doosje in de vorm van een cassette. Prijs: 11,99 euro.

www.sloggi.com

Romantische zonnebrillen

 

Het Franse modemerk Chloé heeft een nieuwe zonnebril toegevoegd in de Rosie-collectie. Die moet je moeten doen dromen van een romantische reis naar Griekenland. De nieuwkomer heeft driehoekige, roze getinte glazen met subtiel gekartelde randjes. Liever ronde glazen met gekartelde details, dan kun je net als bij het cateye-model gaan voor kleurencombinaties goud met kaki, bruine, koraalrode, turkooizen of violetkleurige glazen. Prijs: 330 euro.

www.chloe.com

Voor de fietsfanaat

 

De Mechelse fietsbar ‘Peloton de Paris’ bestaat vijf jaar en voor de gelegenheid werd het interieur onder handen genomen. De focus ligt op de kleding voor mannen en vrouwen, die je bekijkt tussen de iconische beelden uit de wielerwereld. Een pauze nodig tijdens het winkelen, dan kan je bijvoorbeeld achteraan de shop terecht voor een kopje koffie. Hippe truitjes van het eigen merk voor op je fiets koop je hier vanaf 99 euro.

www.pelotondeparis.cc

NIET TE MISSEN