Fans dolenthousiast over de nieuwste look van Katy Perry

Foto: ISOPIX

Celebs

Fans dolenthousiast over de nieuwste look van Katy Perry

Print

In 2017 koos Katy Perry voor een pittige coupe en sindsdien houdt ze haar echte haren kort. Maar als haarstylist van de sterren Chris Appleton met een nieuw idee komt, experimenteert ze graag met verschillende lengtes en kleurtjes…

Katy Perry verscheen tijdens het eerste weekend van Coachella op de festivalweide met haar eigen korte coupe. In de loop van vorige week experimenteerde ze samen met Chris Appleton, die ook bevriend is met Kim Kardashian, met extensions en pruiken. Zo had ze voor de opnames van American Idol, waarin ze jureert, roze beach waves.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

 

De grootste switch kwam er net voor het paasweekend. Toen zette Appleton blonde extensions in de korte lokken van Perry. Het resultaat - een natuurlijk ogende, golvende lob, verbaasde veel fans. “Dit is haar beste look ooit”, schrijft iemand in de reacties op de Instagramfoto die al bijna 50.000 likes verzamelde. “Wauw, je zou moeten overwegen om bij dit kapsel te blijven. Misschien zelfs met een beetje roze in”, staat er onder meer nog te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

NIET TE MISSEN