© isopix

Vriend heeft spijt dat hij appartement uitleende aan Tanja Dexters: “Voor duizenden euro’s kosten”

Hij wilde haar uit de nood helpen na haar breuk met man Miguel, maar nu heeft goede vriend Guy Agemans er veel spijt van dat hij Tanja Dexters (42) in een van zijn appartementen liet verblijven. “Ik heb voor duizenden euro’s kosten”, klaagt hij in Dag Allemaal.

mtm

Agemans had een deal met de voormalige Miss België. Zij mocht in een van zijn luxueuze kijkappartementen in het Antwerpse verblijven, in ruil zou zij helpen bij de verkoop. “Maar ze heeft helemaal niets gedaan om de loft verkocht te krijgen. Ze gaf er feestjes, dat wel.”

Volgens de ondernemer heeft Dexters een ware ravage achtergelaten. “Ik kon mijn ogen niet geloven. Er zaten maden achter de zetels, de douche was smerig, en we moesten de uitwerpselen van haar hond en kat letterlijk van de grond schrapen. We vonden overal vlekken van rode wijn, andere dranken en urine op de vloer. Degoutant. Ik heb voor duizenden euro’s kosten.”

Kortom: de ondernemer heeft spijt van de deal. “Ik wil Tanja niet afschilderen als een slecht mens. Ze heeft een goed hart en als Valentina bij haar is, gedraagt ze zich voorbeeldig. Maar als haar dochter bij papa Miguel is, verliest ze vaak de pedalen.”

Tanja Dexters was zelf niet bereikbaar voor commentaar, aldus Dag Allemaal.

MEER OVER Tanja Dexters