Gezinsdrama werpt schaduw over zomerse jaarmarkt

Veel volk en zon, maar iedereen had het over het afschuwelijke drama dat zich vorige week afspeelde in café ’t Dorp. Foto: JAA

Gezinsdrama werpt schaduw over zomerse jaarmarkt

Print
Wijnegem -

De jaarmarkt in Wijnegem was op paasmaandag toe aan haar 170ste editie, wellicht de meest zonnige ooit. De opkomst was navenant, al was de sfeer niet overal even uitbundig. Ook tijdens dit volkstreffen bij uitstek bleef het gezinsdrama in café ’t Dorp uiteraard vele gesprekken beheersen.

Uitgerekend deze jaarmarkt had één van de hoogtepunten moeten worden van het jaar voor dit en alle andere cafés van Wijnegem. In ’t Dorp hadden Dominique V. en haar echtgenoot Peter P. een afterparty voorzien. De voorbije jaren werd dat telkens een groot feest, maar dit jaar restte alleen het rouwregister dat de gemeente had klaargelegd in het gemeentehuis na het familiedrama van de voorbije week.

Tientallen mensen kwamen langs om een laatste boodschap neer te schrijven aan zij die zo plots en gewelddadig het leven ontnomen werden. Het rouwregister blijft nog in het gemeentehuis liggen tot en met donderdag.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio