© Photo News

Zit er een haar in de boter tussen prins Harry en prins William?

Tijdens de paasmis afgelopen zondag merkten fans van het Britse koningshuis op dat prins Harry en prins William heel afstandelijk zijn tegenover elkaar. Volgens de geruchten hebben de broers geen woorden met elkaar gewisseld. Dat schrijven internationale bladen, waaronder People.

vwh

Aandachtige kijkers merkten op dat prins William (36) en prins Harry (34) niet met elkaar spraken op weg naar de St. George’s Chapel in Windsor Castle. Ze liepen overigens niet naast elkaar, want hun nicht Zara Tindall en haar echtgenoot Mike Tindall wandelden tussen de broers. Prins Harry wisselde wel enkele woorden met Zara, terwijl hij zijn broer - (on)bewust? - negeerde… Prins William werd bovendien vergezeld door zijn vrouw, Kate Middleton. Prins Harry kwam alleen.

Verder vinden velen dat de publieke verschijning er nogal stijfjes uitzag. Op website Entertainment Tonight zegt een ‘welingelichte’ bron de reden achter die afstandelijkheid te weten. “Prins Harry en prins William zitten momenteel in verschillende fases in hun leven. Ze zijn niet langer de jongens die ze ooit waren.”

Verhuisplannen aan de basis?

Eerder deze week werd gefluisterd dat Meghan Markle en prins Harry, die net zijn verhuisd naar Frogmore Cottage, in de toekomst misschien in Afrika zullen gaan wonen. Volgens watchers liggen die plannen mogelijk aan de basis van enige wrijving tussen de broers. Het is niet de eerste keer dat geruchten opduiken dat het niet botert tussen de twee koppels. Eind vorig jaar suggereerden bronnen dat ze in ruzie lagen omdat de twee hertoginnen het niet met elkaar konden vinden. Een gezamenlijk kerstfeest, maakte toen een einde aan die speculaties.

NIET TE MISSEN