© Jordan Strauss/Invision/AP

Huwelijk van Adele na twee jaar voorbij

De Britse zangeres Adele (28) en haar man Simon Konecki zijn uit elkaar, zo wordt gemeld in een persbericht. De twee waren getrouwd sinds 2017.

mtm

“Adele en Simon zijn uit elkaar”, zo staat te lezen in het persbericht. “Ze zijn allebei wel nog vastbesloten om samen hun zoontje op te voeden. Net zoals altijd vragen ze om hun privacy te respecteren. Er komt geen verdere informatie.”

De 28-jarige zangeres houdt haar privéleven altijd erg afgescheiden, maar bevestigde tijdens een speech op de Grammy’s van 2017 wel dat ze met partner Simon getrouwd was. “Grammy’s. Ik apprecieer ze. De Academy, ik zie je graag. Mijn manager, mijn echtgenoot en mijn zoon: jullie zijn de enige reden waarom ik alles doe.”

Daarnaast kondigde Adele haar huwelijk ook nog eens aan tijdens een optreden in het Australische Brisbane in 2017. “Ik probeerde me te herinneren hoe ik me voelde in het begin van de relatie die de inspiratie vormde voor dat album”, zei de zangeres toen. “Want hoe erg een breuk ook kan zijn, hoe bitter, vreselijk en rommelig het kan zijn, het gevoel als je voor het eerst voor iemand valt, is het beste gevoel ter wereld. Ik ben verslaafd aan dat gevoel. Al kan ik nu niet meer voortgaan op die gevoelens want ik ben getrouwd nu.”

Adele en Konecki, medeoprichter van het milieuvriendelijke watermerk Life Water, waren al samen sinds 2011. De twee kregen in 2012 hun eerste kindje samen: zoontje Angelo.

NIET TE MISSEN