Stewardess onthult de geheimen van de ‘mile high club’: “Mijn chef gaf een koppel een erehaag en een fles champagne cadeau”

Foto: Shutterstock

Seks & Relaties

Stewardess onthult de geheimen van de ‘mile high club’: “Mijn chef gaf een koppel een erehaag en een fles champagne cadeau”

Print

Stiekem een vluggertje in de lucht? De stewards en stewardessen merken het élke keer als een koppel zich samen terugtrekt op het toilet van het vliegtuig. Meestal laten ze het zelfs oogluikend toe. En een enkele keer vormen ze zelfs een erehaag. Dat onthult een voormalige stewardess uit het Australische Sydney aan website Yahoo Lifestyle. Ze doet anoniem de geheimen uit de doeken van de ‘mile high club’; oftewel het elitaire kransje mensen dat al ver boven de grond van de grond is gegaan.

Zoals de discussie onder vliegend personeel over wat wel en niet telt. “Er zijn er die vinden dat je de partner aan boord moet hebben leren kennen, om écht toe te treden tot de club.” Niet gewoon de koppels die zich uit verveling even op toilet ophouden. Lang getrouwd of snelle flirt? Helemaal discreet blijft het nooit. “Omdat de deur altijd gaat schudden.”

Stewardess onthult de geheimen van de ‘<I>mile high club</I>’: “Mijn chef gaf een koppel een erehaag en een fles champagne cadeau”
Foto: Shutterstock

Eén keer was het haar manager die haar wees op een koppel in actie. “Hij riep ons naar voren om het gelukkige koppel te feliciteren eens de deur weer open ging”, zegt de vrouw, die zelf vijf jaar lang vooral langeafstandsvluchten heeft begeleid. “We stonden allemaal op een rij en begonnen te klappen toen ze buiten kwamen.” De dame in kwestie was gegeneerd, zegt de stewardess. De man was vooral ongerust dat ze in de problemen zouden geraken door het incident. “Uiteindelijk heeft de manager hen gewoon een fles champagne cadeau gedaan, om hen welkom te heten in de club. Voor ons was dat iets heel normaal.”

Dat een koppel erdoor in de problemen komt, is trouwens zelden het geval, zo blijkt uit reacties op Reddit. “Zo lang ze het niet ál te bont maken, laten we het passeren”, zegt iemand er.

NIET TE MISSEN