De hoogtepunten uit ‘Temptation Island’: “Ik weet niet hoe we hieruit gaan komen”

De hoogtepunten uit ‘Temptation Island’: “Ik weet niet hoe we hieruit gaan komen”

Print

In ‘Temptation Island’ is het opnieuw tijd voor een confronterend kampvuur. De beelden kwamen bij de meeste deelnemers hard aan, maar vooral de relatie van Milou en Heikki begint meer en meer barsten te vertonen. “Het grensje is in zicht”, briest Heikki, maar ook Milou kan haar ontgoocheling niet verbergen als ze haar vriend aan het werk ziet: “Ik weet niet hoe we hieruit gaan komen.” Aflevering gemist? Bekijk hier de hoogtepunten.

De beelden van Milou komen aan bij Heikki: “Het grensje is in zicht”

Het zijn zware dagen voor Heikki op het eiland, maar het einde is nog niet in zicht. De beelden die hij tijdens het kampvuur moet aanschouwen doen er nog een schepje bovenop, waardoor de wanhoop nog een tikkeltje groter wordt.

Ontgoochelde Milou na kampvuurbeelden: “Ik weet niet hoe we hieruit gaan komen”

Ook de wederhelft van Heikki weet het allemaal niet meer wanneer Milou hem aan het werk ziet met de verleidsters. De Nederlandse heeft dan ook geen idee hoe ze als koppel uit ‘Temptation Island’ gaan komen.

De beelden van Morgan vallen toch niet in de smaak bij Rodanya

Rodanya wilde een paar dagen geleden nog dat haar Morgan de verleiding meer zou opzoeken, maar daar heeft ze nu al spijt van. Als ze de beelden van haar vriend ziet, slaat de twijfel helemaal toe. Haar jaloezie speelt haar blijkbaar veel meer parten dan ze laat blijken.

Sidney is helemaal over zijn toeren na de kampvuurbeelden

Na het kampvuur is het bij de meeste deelnemers kommer en kwel. Sidney voelt zijn duidelijk niet 100% en dat ontgaat ook Heikki niet. Hij neemt hem even apart om een babbeltje te slaan over wat er allemaal in beeld kwam.

‘Temptation Island’, vrijdag om 20.35 uur, bij VIJF

Nu in het nieuws