‘Horseman’ uit ‘Boer zkt. vrouw’ zoekt iemand om Canadese natuur mee te delen

Horseman Stephan (33) wil zijn ranch met iemand delen. Foto: Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

‘Horseman’ uit ‘Boer zkt. vrouw’ zoekt iemand om Canadese natuur mee te delen

Print

“Happiness is only real when it’s shared, zeggen ze. So let’s share.” Dat is het mantra waaronder de 33-jarige Stephan deelneemt aan ‘Boer zkt. vrouw - de wereld rond’. Vrijdagavond werd de laatste kandidaat van het programma voorgesteld door presentatrice An Lemmens.

Stephan groeide op in het landelijke Ardooie en studeerde mechanica. Maar de roep van de uitgestrekte vlaktes was te sterk. Als kleine jongen was Stephan al gek van paarden, en drie jaar geleden besloot hij uit te wijken naar Canada. Hij startte een paardenranch in Alberta, een provincie die even groot is als België, Nederland, Zwitserland en Frankrijk samen.

“Een cowboy kan je me dus niet noemen”, zegt Stephan lachend. “Zeg maar horseman. Ik richt paarden af en zorg ervoor dat zij op die manier veilig in de handen van een eigenaar worden afgeleverd.” Daarnaast is hij ook zadelmaker. Op de prairie vindt hij rust, maar hij begeeft zich ook graag in het stadsleven in het nabijgelegen Edmonton. “Happiness is only real when it’s shared, zeggen ze. So let’s share. Ik ben gelukkig hier, nu is het tijd om iemand anders gelukkig te maken. Ik zoek iemand die spontaan is, een avontuurlijk meisje met een open persoonlijkheid. Eerlijk en rechtdoorzee.”

Inschrijven kan via vtm.be.

Nu in het nieuws