© ISOPIX

Gwyneth Paltrow geeft cadeautips voor Moederdag, maar wordt ermee uitgelachen

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow heeft op haar site Goop een selectie geschenken voorgesteld voor Moederdag. De blondine oogst er echter kritiek mee omdat de totale waarde van haar suggesties maar liefst 75.000 (!) euro bedraagt…

vwh

Wat geef je op zondag 9 mei aan je mama voor Moederdag om te tonen dat je ze graag ziet? Volgens Gwyneth Paltrow mag dat gerust een rode Birkin-handtas van Hermès zijn (13.777 euro) zijn. En met een culinaire trip naar Sicilië (4.000 euro zonder vluchten) kun je in haar ogen niet veel misdoen. Enkele andere opties zijn een halsketting met een hartje (4.900 euro) of een ring (1.900 euro).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naast Paltrow zelf, vinden velen haar tips niet bepaald een goed idee wegens de hoge kostprijs. “Hoe absurd”, luidt de kritiek. Toch heeft Paltrow, die vaak in opspraak komt met haar website en haar bizar seksadvies, ook enkele betaalbare cadeautips. Zo kost haar aanbevolen french press omgerekend 75 euro. Er staat ook een haarborstel bij voor maar 11 euro - een koopje in de wereld van Paltrow.

NIET TE MISSEN