Waarom Lady Gaga haar verloving verbrak: “Hij belemmerde haar creativiteit”

Foto: REUTERS

Celebs

Waarom Lady Gaga haar verloving verbrak: “Hij belemmerde haar creativiteit”

Print

Na twee maanden stilzwijgen heeft een anonieme bron uit de entourage van Lady Gaga in een interview met het Amerikaanse US Weekly verteld waarom ze haar verloving met Christian Carino verbrak. Volgens de bron zou Carino haar werk en creativiteit belemmeren en dat heeft ze naar eigen zeggen ‘niet nodig’.

Toen Lady Gaga twee maanden geleden bekendmaakte dat ze niet langer verloofd was met Carino hoopten heel wat fans dat ze een koppel zou vormen met Bradley Cooper, haar tegenspeler in de film ‘A Star is Born’ en met wie ze meerdere malen een romantisch duet zong. Kwatongen fluisterden zelfs dat de ontluikende romance tussen de twee sterren de reden was voor de breuk tussen Gaga en Carino.

LEES OOK. Lady Gaga verbreekt verloving

Maar dat wordt door de ster van tafel geveegd. “Bradley heeft een mooi gezin. Onze romantische duetten was niets meer dan een sterk staaltje acteerwerk.” Waarom de verloving dan wel verbroken werd? “Omdat Carino haar te veel belemmerde in haar werk”, aldus een anonieme bron uit de entourage van Gaga. “Hij bemoeide zich te veel met haar muziek en zette een rem op haar creativiteit. Ze kon het risico niet lopen dat hij haar carrière zou saboteren. Ze laat niet toe dat er een man tussen haar en haar werk komt.”

Gaga en Carino leerden elkaar in februari 2017 kennen en waren sinds de zomer van datzelfde jaar verloofd.

NIET TE MISSEN