© rr

© rr

© rr

© rr

1 / 4

Live band NerVeus komt weer naar Rodeo's Dance Night

Zaterdag 20 april gaat de jaarlijkse fuif Rodeo's Dance Night door op de lrv-terreinen van Pulderbos aan de Kleinheide. Vorige vier jaar organiseerde de lrv twee dagen feest. Dit jaar zal het concept een samensmelting zijn van de twee dagen naar één dag.

Kristin Matthyssen

De live-muziek zal gecombineerd worden met de lokale dj's. De live-coverband NerVeus - die in 2016 al eens optrad op Rodeo's Dance Night- gaat terug naar Pulderbos komen.Het gaat om ervaren ambiancemakers met covers van pop- en folkrock van de jaren 50 tot nu. Ze treden op tussen 21 u en 23 u.

Talent van eigen bodem mag zeker niet ontbreken. Andy Teulinghx, of beter bekend an Dj Lethal Ace zorgt van middernacht tot twee uur voor de beste dance-platen. Hij heeft als dj al wat op zijn repertoire staan zoals Sunrise festival. Feest op de dansvloer is verzekerd dankzij Dj Lethal Ace.

Daarna doet dj Alliance de dansvloer daveren met de beste klassiekers van de jaren 90 tot nu. Ook de rodeostier is weer aanwezig. Vanaf 22u valt er elk uur een meter bier te winnen.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio