TREND. Een huid die glimt

Foto: Catwalkpictures

Beauty

TREND. Een huid die glimt

Print
Een gezonde, jeugdige huid glanst. En dat hebben ook de modehuizen begrepen. Op de catwalks van Victoria Beckham, Michael Kors en Badgley Mischka zagen we stralende gezichten met een natuurlijk ogend laagje glans.

Heel wat ontwerpers kozen voor hun zomercollecties niet voor een overdaad aan spectaculair gemaquilleerde gezichten. Integendeel zelfs. Puur, minimalistisch en fris waren de kernwoorden van de beautytrend die zij omarmden. Met een maximum aan glans.

Een glanzende huid weerspiegelt immers jeugdigheid. En hoewel de natuurlijke glans van je gezicht doorheen de jaren verdwijnt, kan je gemakkelijk met een aantal piepkleine trucjes een gezonde gloed op je gezicht toveren. Hoe je dat realiseert? Met highlighters geraak je al een heel eind.

Voor een natuurlijk resultaat breng je de highlighter op de naakte huid aan of vermeng je het eerst met een vochtinbrengende crème. Natuurlijk mag je je gezicht ook eerst van een laagje foundation voorzien. Appliqueer de highlighter vervolgens enkel op die plekjes in je gezicht die wat extra glans kunnen gebruiken: je neusbrug, je jukbeenderen, je oogleden en je voorhoofd. Doe dit niet op je neustip of je kin.

 TREND. Een huid die glimt
Vochtinbrengende crème met glanspartikeltjes - 36,50 euro - Vichy, vloeibare highlighter - 14,99 euro, Max Factor, ampullenkuur voor een glanzende huid - 19,90 euro, highlighterstick - 43 euro - Guerlain, vloeibare highlighter - 14,99 euro - L’Oréal - vloeibare highlighter voor het volledige lichaam - 27,90 euro - Jeffree Star, vloeibare highlighter - 9,99 euro - Maybelline en vloeibare highlighter - 14,90 euro - BE Creative Make Up
NIET TE MISSEN