Meghan Markle wil graag een Amerikaanse nanny voor haar baby

Foto: ISOPIX

Celebs

Meghan Markle wil graag een Amerikaanse nanny voor haar baby

Print

Het heeft er alles van weg dat Meghan Markle en prins Harry nog maar eens een Britse koninklijke traditie achterwege willen laten. Normaal zou hun baby een Britse nanny krijgen, maar Meghan wil naar verluidt een Amerikaanse. Er zou al een vacature lopende zijn en ook een man zou een optie zijn.

Traditioneel worden de kinderen in de Britse koninklijke familie mee opgevoed door kindermeisjes die afgestudeerd zijn aan Norland College, een school die bijzonder hoog staat aangeschreven. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de kinderen van prins William en Kate Middleton. Maar zijn broer Harry en schoonzus Meghan zouden volgens een bron die The Mirror kon spreken eerder voor een Amerikaanse nanny opteren.

Een Londens rekruteringsbureau zou al volop kandidaten aan het screenen zijn. “Meghan heeft hen duidelijk gemaakt dat ze een Amerikaans kindermeisje wil dat deel zal uitmaken van het gezin, eerder dan van een deel van het personeel. Dat is heel belangrijk voor haar en ze heeft nooit verborgen dat ze trots is op haar Amerikaanse roots.”

Mannelijke oppas?

Opvallend is dat die nanny niet per se van het vrouwelijke geslacht moet zijn. “Ze willen graag de mogelijkheid van een mannelijke oppas verkennen. Hij of zij zal zo’n 80.000 euro per jaar verdienen, afhankelijk van het aantal jaren ervaring”, klinkt het nog.

bekijk ook

Meghan Markle luistert niet naar de Queen en trekt glamoureuze outfit aan

Wil je de baby van Meghan Markle en prins Harry zien stampen? Er is een filmpje van

Spontane prins Harry brengt hoogzwangere Meghan aan het blozen

 

NIET TE MISSEN