Emotionele Jessica Biel heeft stiekeme boodschap voor man Justin Timberlake

Foto: ISOPIX

Celebs

Emotionele Jessica Biel heeft stiekeme boodschap voor man Justin Timberlake

Print

De Amerikaanse actrice Jessica Biel heeft haar man stiekem verrast met een videoboodschap op Instagram. Terwijl ze met een fluisterstem aan haar miljoenen volgers zegt hoe fantastisch hij is, zit hij nietsvermoedend in een andere kamer.

Popster Justin Timberlake heeft onlangs zijn ‘The Man of the Woods’-tournee afgerond, waarvoor hij het voorbije anderhalf jaar zo’n 115 concerten gaf in tientallen landen. En zijn wederhelft Jessica Biel is trots. Zo trots dat ze met de wereld wil delen dat ze een fantastische man aan haar zijde heeft.

“Hey, ik ben stil omdat je in de kamer hiernaast zit. Vanavond is het je laatste show en ik wil graag zeggen dat ik zo trots op je ben, maar ik voel dat dat het understatement van de eeuw is. Ik heb gewoon absolute bewondering voor jou, om je daar elke avond te zien staan doen wat je graag doet. Je inspireert mij, ons zoontje Silas en iedereen rond jou zoals je vrienden, familie en fans om hard te werken”, klinkt het.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pssst, ??????????: @justintimberlake

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Biel krijgt het vervolgens moeilijk om haar tranen in bedwang te houden, maar gaat toch door met haar boodschap. “Ik ben zo blij dat je straks veel vrijetijd zal hebben, maar ook triest dat ik je niet meer zal zien schitteren op dat podium. Je doet mijn hart barsten van vreugde en liefde als ik je bezig zie. Ik ben je grootste fan. Ik zie je graag, baby.”

Justin Timberlake checkte zijn Instagram en zag uiteraard dat hij getagd was in de tweedelige videoboodschap van zijn vrouw. Hij reageerde meteen met een kwinkslag. “Ik ben niet aan het huilen, jij huilt! Ik kan niet huilen met deze mooie boodschap. Ik hou zoveel van jou.”

NIET TE MISSEN