Serena Williams is eindelijk verlost van haar woning, maar wel pas na forse prijsverlaging

Het indrukwekkende huis van Serena Williams is dan toch verkocht geraakt. Het tennisfenomeen kreeg er wel minder geld voor dan ze gehoopt had. In plaats van de gevraagde 12 miljoen dollar bracht het ‘slechts’ 8,1 miljoen dollar (7,1 miljoen euro) op.

gjs

In oktober 2017 besloot Serena Williams haar huis in Los Angeles te verkopen. De vraagprijs van 12 miljoen dollar bleek een fikse hindernis. Maanden verstreken en de prijs bleef maar dalen. Uiteindelijk is het anderhalf jaar later pas verkocht geraakt voor ‘maar’ 8,1 miljoen dollar.

Tegenslag voor Williams, zou je denken, maar daarmee doet de 37-jarige tennisster eigenlijk nog een goede zaak. In 2006 kocht ze het huis voor 6,62 miljoen, en het leverde dus een meerprijs op. Wie de koper is, is nog onduidelijk.

Geen bescheiden stulpje

Een bescheiden stulpje kun je de verkochte woonst van Williams niet bepaald noemen. Het werd gebouwd in 1935 en omslaat 566 vierkante meter op een domein van 1 hectare. Het telt zes slaapkamers en zeven badkamers, een bar, een zwembad en privéwandelpaden.

NIET TE MISSEN