TIPS. Alles voor de perfecte krullen en zeg vaarwel aan zweetvoeten

Foto: *

Mode

TIPS. Alles voor de perfecte krullen en zeg vaarwel aan zweetvoeten

Print
Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen.

De perfecte krullen

 

Weelderige krullen zijn in, maar hoe hou je zo’n kapsel in bedwang? Haarmerk Wella heeft er een oplossing op gevonden met de nieuwe lijn ‘Nutricurls’. De naam verraadt het al een beetje: deze producten - van shampoo en conditioner tot een balsem en masker voor je curls - beloven een goede verzorging van je krullenbos. Dus: gedefinieerde krullen, zonder pluis. Big hair, do care! Adviesprijs: 16,49 (shampoo)

www.wella.com

Vaarwel zweetvoeten

 


De deo scrub van het Belgische OY, uitgevonden door apotheek Inge Louf, bevat scrubpartikeltjes die ontwikkeld zijn om te gebruiken op te voeten. Met het middel verdwijnen de dode huidcellen tussen de tenen en de teennagels, en ook de bacteriën die vieze geurtjes veroorzaken verdwijnen mee. In de plaats daarvan ruikt het in je schoenen naar een mix van eucalyptus, rozemarijn, sinaasappel en andere kruiden die doen denken aan een verblijf in een spa. Prijs: 26,40 euro.

www.oycare.be

Budgetbruiloft

 

Het trouwseizoen staat voor de deur en de Zweedse modeketen & Other Stories pakt uit met een collectie die perfect past op een bruiloft. Denk aan enkele betaalbare witte jurken om ‘ja’ in te zeggen, tot suitekleding met een lentekleur zodat je straalt op elk zomers feest. Voor durvers is er de pastelroze blazer met bermuda in dezelfde tint. Verkrijgbaar vanaf 12 april in de winkel. Vanaf 89 euro.

www.stories.com

Jarige champagne

 

Voor wie thee graag afwisselt met champagne, is er een limited edition van de fles Moe¨t & Chandon op de markt. Het merk bestaat dit jaar immers 150 jaar en viert dat met een fles met herontworpen logo. Eens ontkurkt, geniet je van de signature brut champagne van het champagnehuis. Prijs voor de verjaardagsfles in bijhorende geschenkverpakking: 37 euro. Te koop in de geselecteerde winkels.

www.moet.com

 

 

NIET TE MISSEN