Prins George dolt met zijn achternichtje op uitstap met gezin

Foto: ISOPIX

Celebs

Prins George dolt met zijn achternichtje op uitstap met gezin

Print

Prins William, Kate Middleton en prins George (5) en prinses Charlotte (3) brachten afgelopen weekend een bezoekje aan Burnham Market Horse Trials in Norfolk. Het werd een gezellig uitstapje met de familie, want ze gingen supporteren voor Zara Tindall, de nicht van William. Maar het was vooral George die de show stal.

Prins George en zijn achternichtje Mia Tindall (5), het dochtertje van Zara Tindall, zijn vriendjes door dik en dun. Zo waren het zij twee die tijdens het huwelijksfeest van prinses Eugenie al met de aandacht gingen lopen en dat deden ze afgelopen weekend nog eens over. Dat gebeurde tijdens een bezoek aan de Burnham Market Horse Trials.

Zara, ooit winnaar van een zilveren medaille op de Olympische Spelen, nam er deel aan een paardenrace en, op kleine prins Louis na, kwam iedereen van het gezin van prins William mee supporteren voor haar. Vooral voor de kinderen werd het een fijne dag. Ze mochten onder meer op de schouders zitten en op een kermisattractie gaan. George en Mia probeerden ook uit te vissen hoeveel in grootte ze schelen. Dat leverde enkele leuke plaatjes op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door George Charlotte And Louis (@princegeorgecharlottelouis) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jpmi (@familiarealeuropeas) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door All About The Royal Children (@royalchildren_) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?? Royal families of Europe ?? (@europe.monarchies_) op

 

NIET TE MISSEN