Binnenkijken in de grootste Primark ter wereld

Foto: Primark

Mode

Binnenkijken in de grootste Primark ter wereld

Print

In de Engelse stad Birminghan heeft Primark zopas zijn grootste winkel geopend. Met een oppervlakte van 160.000 vierkante meter heeft het zelfs het Guinness Book of Records gehaald. Binnenin vind je onder meer een Disney Café en een beautysalon.

De nieuwe winkel die Primark zopas in Birmingham heeft geopend telt vijf verdiepingen, goed voor een oppervlakte van 160.000 vierkante meter. Er zijn ook duizend mensen aan de slag. Hallucinante cijfers en meteen ook goed voor het record van grootste retailwinkel ter wereld en een plaatsje in het Guinness Book of Records.

De opening van de nieuwe winkel ging ook gepaard met een reeks primeurs voor Primark. Zo opende het er in samenwerking met Duck & Dry een enorm beautysalon waar je je haar kunt laten doen of een manicure kunt krijgen, werd er een barbershop in onder gebracht en zijn er drie restaurants gevestigd. Je kunt er dus de klok rond eten. Het paradepaardje is het Disney Café.

Daarnaast zijn er ook enkele shops in shops terug te vinden. Het gaat onder meer om afdelingen die aan Harry Potter en Disney gewijd zijn. Wie dat wil, kan er ook zijn aangekochte spullen laten personaliseren.

 

NIET TE MISSEN