© pn

“Angelina Jolie wil Brad Pitt terug”

Het gerucht doet de ronde dat de Amerikaanse actrice Angelina Jolie (43) haar ex-man Brad Pitt (55) mist en zelfs terugwil, maar de acteur lijkt niet te vinden voor dat idee. Dat zegt een bron in het Britse boulevardblad The Sun.

vwh

“Angelina heeft aan Brad duidelijk gemaakt dat ze terug een relatie met hem wil”, zegt de anonieme bron die dicht bij de actrice staat. “Ze wil dat ze opnieuw een familie worden omdat ze anders niet verder kan met haar leven. Dat is de reden waarom ze over elk detail zo moeilijk doet tijdens de scheidingsprocedure.”

Brad Pitt is volgens de ingewijde niet meteen te vinden voor een romantische reünie. “Hij houdt zijn mond omdat hij enkel het beste wil voor hun zes kinderen. Angelina zal hem niet kunnen overtuigen om terug te keren. Hij wil gewoon alles op een rijtje zetten en zo houden. Zij is degene die niet wil loslaten.”

Het nieuws dat Brangelina ging scheiden kwam in september 2016 aan het licht. Een conflict over de opvoeding van hun kroost lag aan de basis van de breuk. De voorbije jaren vocht het koppel een bittere strijd uit over de voogdij van hun drie biologische en drie geadopteerde kinderen. De echtscheiding is nu nog steeds niet helemaal afgerond.

NIET TE MISSEN