© BFS

Opnieuw ongeval in de staart van file door wegenwerken op de E17

Voor de tweede dag op rij heeft zich op de E17 een aanrijding tussen 2 vrachtwagens voorgedaan in de staart van de file die er dagelijks staat ten gevolge van de wegenwerken op de E17 in Waasmunster richting Gent.

bfs

Omstreeks 8 uur merkte de chauffeur van een vrachtwagen van een firma uit Lokeren de staart van de file net te laat op. Hij trok het stuur nog naar links maar schampte de achterkant van een Roemeense vrachtwagen die met een lading kunststofplaten op weg was van Nederland naar Parijs.

De rechterkant van vrachtwagen die inreed op zijn voorligger raakte zwaar beschadigd. Ook de opleggers van beide vrachtwagens liepen schade op. Gelukkig bleven beide chauffeurs - net als bij het ongeval donderdag - ongedeerd. Het ongeval vrijdag gebeurde op exact dezelfde plaats waar gisteren een zwaar ongeval gebeurde.

De rijbaan lag bezaaid met glas en brokstukken die door de brandweer van de rijbaan verwijderd werden. Twee van de drie rijstroken waren een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Na een klein uurtje was de weg weer vrijgemaakt.

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio