© RR

Dieven plegen ramkraak op parfumwinkel

Onbekenden hebben zich vrijdagochtend rond 5u een weg naar binnen gebeukt bij de vestiging van Ici Paris XL op de Vrijheid in Hoogstraten. De dieven gingen aan de haal met een hoeveelheid producten.

ho, ram

De bewoners van de Vrijheid in Hoogstraten werden vrijdag rond 5u brutaal uit hun slaap gerukt toen enkele criminelen hun auto met opzet in de vitrine van parfumerie Ici Paris XL ramden. Ze slaagden er zo in om de deuren met veiligheidsglas van de winkel te beschadigen en om uiteindelijk één exemplaar te verwijderen. Op die manier konden ze zich toegang tot de winkel verschaffen. Daar graaiden ze zoveel mogelijk producten van de bekende parfummerken bij elkaar te graaien. Hoe groot het nadeel bedraagt, is niet bekend. Na afloop sloegen de daders in hun donkerkleurige voertuig op de vlucht. Volgens omwonenden zou de auto bij de feiten zelf ook beschadigd zijn geraakt.

Het is niet de eerste keer dat het Hoogstraatse filiaal van de bekende parfumerieketen het mikpunt wordt van dieven. Vier jaar geleden reden ze hun auto achterwaarts de etalage binnen, om de parfums te kunnen stelen. Toen was de schade aan de winkel ook aanzienlijk.

© RR

© RR

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio