© BELGA

Politie vat geseinde man tijdens patrouille in Stuivenbergwijk

Het wijkteam van de Antwerpse politie deed donderdag een patrouille te voet door de Stuivenbergwijk. Daarbij hadden ze extra aandacht voor onder meer sluikstorten. De actie had succes, zo werd onder meer één geseinde man gevat.

jtp

Het wijkteam van de Stuivenbergwijk patrouilleerde donderdag te voet door de wijk. Daarbij hadden ze extra aandacht voor onder meer sluikstorten, maar er werden ook verdachte personen en voertuigen gecontroleerd.

Tijdens de patrouille werden twee gebruikershoeveelheden drugs in beslag genomen. Eén persoon bleek illegaal in ons land te verblijven en werd bestuurlijk aangehouden met het oog op repatriëring. Eén persoon bleek geseind in verband met een dossier van bedreigingen. Hij werd verhoord. De politie verbaliseerde ook één bestuurder van een wagen wegens geluidsoverlast.

Tot slot werden er ook 16 verkeersovertredingen vastgesteld en 8 meldingen van sluikstort overgemaakt aan de stedelijke diensten. “Door te voet te patrouilleren willen we de zichtbaarheid en aanspreekbaarheid van het wijkteam verhogen”, zo laat de Antwerpse politie weten.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio