© rr

Josje Huisman lost na anderhalf jaar muzikale stilte nieuwe single

Anderhalf jaar na haar eerste solonummer Gasolina doorbreekt Josje Huisman de muzikale stilte. Nu heeft het ex-K3’tje haar nieuwe nummer Laat ze maar gelanceerd, inclusief videoclip. Maar wie hoopt op een nieuw album, zal toch nog wat geduld moeten oefenen. “Ik ben bezig met nieuwe muziek, maar een album is een ‘work in progress’.”

eadp

Nee, Josje Huisman heeft de voorbije maanden niet stilgezeten. Ze was zwanger en is intussen bevallen van een zoontje, Kamari. Bovendien dook ze ook de studio in. Dat het zolang duurde, heeft niets te maken met haar eerste nummer na haar afscheid als K3’tje, Gasolina. Hoewel de clip het goed deed op YouTube, kon die song geen brokken maken in de hitparade.

Opvolger Laat ze maar is opnieuw een Nederlandstalig popnummer. “Maar het is wel iets anders dan Gasolina. Het nummer gaat erover dat het belangrijk is dat je je eigen weg volgt, ongeacht wat anderen vinden of zeggen dat je moet doen. Voor je eigen geluk is het belangrijk om je eigen pad te volgen. Ik wil ook de boodschap meegeven dat het heel fijn en belangrijk is dat je op het einde van de dag gewoon kan thuiskomen bij je familie.”

“Ik heb een tijdje aan nieuwe muziek zitten werken, dat geeft me energie. Ik heb al veel leuke reacties gekregen op het nieuwe nummer. Veel mensen vinden het ook best herkenbaar. Dat geeft me het gevoel dat ik niet de enige ben die er zo over denkt (lacht).”

Nu in het nieuws