© Instagram

Negatieve reacties voor vrouw van Sergio Herman na vakantiefoto op Instagram: “Dit verdient een uitleg”

Een foto op de Instagrampagina van Ellemieke Vermolen lokt heel wat negatieve reacties uit. Op het vakantiekiekje is te zien hoe de 42-jarige vrouw van Sergio Herman een tijgerwelpje aait. Maar vooral het feit dat het dier aan de leiband hangt, zet kwaad bloed. “Deze keer geen like, laat hem vrij”, klinkt het. Ellemieke schrok erg van de commentaren en reageerde intussen ook zelf op het gebeuren.

evdg

Ellemieke Vermolen is met haar gezin op vakantie in Miami en deelt af en toe een kiekje op haar Instagram-pagina. Eén van die foto’s viel echter niet in goede aarde bij de fans. Op het beeld poseert de vrouw van Sergio Herman met een tijgerwelp. Ze aait het jonge dier dat een harnasje met leiband draagt.

“Deze foto verdient enige uitleg”, klinkt het in een reactie. “Ik vind dit niet leuk. Er wordt ook zo vaak voor gewaarschuwd. Hou het niet in stand om met jonge dieren, of zelfs volwassen dieren, op de foto te gaan.” Een andere fan bevestigt: “Weet je, misschien wordt er goed gezorgd voor dit mooie beest, dat weten we niet. Maar door dit soort foto’s op Instagram te zetten, draag je iets uit.”

(lees verder onder de foto)

“Ik ben een dierenvriend”, reageerde Ellemieke intussen. De foto werd naar eigen zeggen genomen bij de Zoological Wildlife Foundation, een organisatie die zich inzet voor dieren in het wild. Toch is Ellemieke erg geschrokken van de negatieve commentaren. Ze verwijderde de foto inmiddels van haar Instagram. In een nieuw bericht verontschuldigt ze zich, al vindt ze de reacties ook overdreven. “Ik ben zeker van mening dat een tijger niet aan de lijn hoort. Dit is zij in werkelijkheid ook niet. De stichting @zwfmiami en @jacobfeder_ doen in mijn ogen goed werk. Ze vangen dieren op die dat nodig hebben. Door iets te plaatsen op insta wilde ik deze stichting onder de aandacht brengen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN