Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

Atelier Morel verheft foodpairing tot kunst in labo Stadsbrouwerij De Koninck

Foto: Joris Herregods

Atelier Morel verheft foodpairing tot kunst in labo Stadsbrouwerij De Koninck

Antwerpen / Antwerpen 2018 -

Stadsbrouwerij De Koninck is een stel bewoners rijker. Meester-mixologist Paul Morel en partner Farah Soeleimansjah toveren met thee, sake, sherry, cocktails en ander lekkers. Het pairen van food en drinks hebben ze tot kunst verheven in het voormalige labo van de brouwerij. Thee-experte Farah Soeleimansjah en Paul Morel, die zijn cocktailtalent bijschaafde in restaurants The Jane en Pure C, zetten er samen unieke proefevents op.

U heeft zeker al van Paul Morel gedronken. Ten minste, van zijn drankjes. Want hij was erbij in The Jane, vanaf het eerste uur. Net zoals hij de cocktails van Pure C – het strandhotel van Sergio Herman ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees