© BELGAIMAGE

Afscheid in mineur voor Arjen Robben bij Bayern München?

Voor Arjen Robben dreigt bij Bayern München een afscheid in mineur. De 35-jarige Nederlander, die de Duitse grootmacht deze zomer na tien jaar verlaat, geraakt maar niet fit en moet mogelijk een kruis maken over de resterende wedstrijden van dit seizoen.

Maarten Delvaux

Robben staat al sinds eind november aan de kant met een bovenbeenblessure. De aanvaller sloot sindsdien enkele malen weer aan bij de selectie van de Duitse kampioen, maar dat was telkens van korte duur. “Het is enorm frustrerend om niet te weten wat er net aan de hand is”, vertelde Robben donderdag aan Sky Sports News.

De Nederlander maakte eerder bekend Bayern na dit seizoen te verlaten. De club uit München staat met nog zes partijen voor de boeg aan kop in de Bundesliga, met een punt meer dan Borussia Dortmund. Bayern is ook nog aan zet in de DFB-Pokal, en treft Werder Bremen in de halve finales. Maar de kans bestaat dat deze matchen zonder Robben zullen zijn.

“Ik ben er helemaal niet zeker van of ik deze jaargang nog voor Bayern zal spelen”, verklaarde Robben, die zijn toekomst voorts open laat. “Uiteraard informeerden andere clubs, maar wat ik wil is gewoon een langere periode trainen. Een beslissing heb ik nog niet genomen.”

Meer sportnieuws