© REUTERS

De favoriete lippenstift van Beyoncé is ook in België te koop

Sir John, de vaste make-upartiest van onder meer Beyoncé, heeft op een beautyfeestje van L’Oréal de favoriete lippenstift van de Amerikaanse zangeres onthuld. Het beste nieuws? De lippenstift is ook in België te koop voor net geen 15 euro.

LLA

“Als ik weet dat ik mijn klant enkele uren niet meer ga zien en ze zelf geen tijd heeft om snel even haar make-up bij te werken, kies ik resoluut voor de L’Oréal Paris Rouge Signature lippenstift”, vertelde Sir John aan enkele beautybloggers. “Ik weet dat de lippenstift onder alle omstandigheden blijft zitten zonder dat het droog wordt of dat hij gaat schilferen op de lippen.” Een van de favoriete tinten van Beyoncé is ‘I Create’, een rozige tint met bruine ondertoon, die de zangeres onlangs droeg op de rode loper van het GLAAD evenement, een organisatie die vecht tegen homofobie en discriminatie op basis van genderidentiteit.

© Reuters

“Lippen kan je eigenlijk vergelijken met je dressing, je wil zo veel mogelijk opties verzamelen”, zegt Sir John. “Een goede lippenstift kan je van het werk rechtstreeks naar de bar brengen en zelfs naar een late date: de lippenstift blijft uren zitten en je hoeft hem maar één keer aan te brengen.”

NIET TE MISSEN