© Photo News

Winkeldief op de Meir zet het op een lopen: politie pakt veelpleger op

Een winkel op de Meir kreeg woensdag een winkeldief over de vloer. De medewerkers betrapten hem op heterdaad, maar de dief zette het op een lopen. Een politiepatrouille herkende de man even later aan het Astridplein en ging over tot een controle. De dief (44) bleek verschillende gestolen kleren in zijn rugzak te hebben.

jtp

De 44-jarige man probeerde woensdagmiddag een sportwinkel op de Meir te overvallen. De medewerkers betrapten de winkeldief echter en probeerden hem tegen te houden, maar de man kon ontkomen en zette het op een lopen.

Zijn signalement werd doorgegeven aan de politie, later op woensdag herkende een patrouille de man aan het Astridplein. Bij controle bleek hij verschillende kleren in zijn rugzak te hebben. Bij alle kleren was de beveiliging onschadelijk gemaakt.

De dief bleek overigens gekend bij de politie voor een waslijst aan feiten en was bovendien vrij onder voorwaarden. Hij werd dan ook meteen gearresteerd. De gestolen kledingstukken, ter waarde van 200 euro, konden teruggegeven worden aan de winkel.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio