Ontgoocheling aan de trap en een huis met een passionele geschiedenis in ‘Blind Gekocht’

Roxane kan het dubbele gevoel dat ze heeft over haar ‘Villa Kakelbont’ amper verbergen in ‘Blind Gekocht’, zeker als ze bovenverdieping voor het eerst ziet. Dina Tersago ontmoet ook een nieuw koppel dat op huizenjacht wil gaan. Hun huidige woning is op z’n zachtst gezegd opmerkelijk: het is niet enkel een ‘anti-kraakpand’, het was vroeger ook een bordeel. Aflevering gemist? Bekijk hier de hoogtepunten van de aflevering.

pjv

De kennismaking met haar huis is dubbel voor Roxane

Roxane moet bij de eerste stappen in haar woonkamer erg wennen aan haar nieuwe interieur. Zij had dan ook totaal ander (fantasie)beeld van haar ‘Villa Kakelbont’.

“Hier stopt het, aan de rand is het gedaan!”: het grote contrast bij de bovenverdieping is de druppel voor Roxane

In het nieuwe huis van het koppel is het plaatje van de benedenverdieping af, al strookt het niet helemaal met de visie van Anton en Roxane. Maar dan werpen ze een blik op de bovenverdieping als ze aan de trap staan.

Nieuw koppel woont in een vroeger bordeel

Het nieuwe koppel Nisse en MathildeEen wonen momenteel in een ‘anti-kraakpand’ dat niet van hen is. Maar terwijl zij erin wonen, kunnen krakers het niet bezetten. Dat is echter nog niet het vreemdste aan hun huis en dat zie je onmiddellijk als je binnenkomt.

‘Blind Gekocht’, woensdag om 20.35 uur, bij VIER

Nu in het nieuws