Joris kreeg tijdens opnames ‘Blind Getrouwd’ nog een zware klap te verwerken: “Soms lijkt alles slecht te gaan”

Er bleef altijd een zekere afstand tussen Annelies en Joris. Foto: Blind Getrouwd

Joris kreeg tijdens opnames ‘Blind Getrouwd’ nog een zware klap te verwerken: “Soms lijkt alles slecht te gaan”

Print

Zijn huwelijk met Annelies overleefde Blind Getrouwd niet, en nu blijkt dat Joris Brauns (30) nog een klap te verwerken kreeg. Zijn hond, een collie, overleed tijdens de opnames van het VTM-programma.

“Ken je dat, een periode waarin alles precies slecht gaat?”, schrijft hij op Instagram, bij een foto van zijn trouwe viervoeter aan de zee. “Gelukkig gaat het nu opnieuw beter met mij. Ik mag mij echt gelukkig prijzen met mijn fantastische ouders en vrienden.”

Lees hieronder verder

De Antwerpenaar blijft dus positief. Bij een foto van de vijf Blind Getrouwd-koppels, na afloop van de opnames, schrijft hij: “Enkele nieuwe vrienden gemaakt”.

Maar wat Joris dus niet heeft, is een blijvende bruid. Annelies haakte definitief af toen hij, in een benevelde bui, kwam aanzetten met massaal veel witte rozen. Terwijl zij zo duidelijk had gemaakt dat ze wat afstand nodig had. Vlaanderen spleet in twee, tussen zij die vonden dat zij zich wel wat meer had mogen openstellen en zij die vonden dat hij zich niet zo had mogen vergalopperen.

Nu krijgt de vrouw voor wie hij zich zo smeet alsnog een kleine veeg uit zijn pan. “Het was een zeer intensief avontuur”, schrijft hij nog. “En niet eenvoudig om telkens opnieuw in goede en slechte tijden de lippen op elkaar te blijven houden en respect te blijven tonen voor elkaar.”

Nu in het nieuws