© Blind Getrouwd

Blind Getrouwd: wat je niet zag op tv: “Met drie man stonden ze telkens in onze slaapkamer”

De vijf koppels blikken maandagavond terug op hun avontuur met elkaar en de vaak hilarische taferelen voor en achter de schermen.

Alice Schoutsen

Niet op tv: een cameraploeg op je slaapkamer

Met drie man stonden ze telkens in de slaapkamers van de koppels om alles vast te leggen van ’s morgens tot ’s avonds. Toch is een hele dag een camera op je gericht niet vanzelfsprekend om mee om te gaan. Zeker niet op plaatsen waar mensen graag hun privé hebben zoals de slaapkamer. “Bij ons hadden ze uiteindelijk bedacht een camera op een statief te plaatsen. Ze wouden dat we intiemer werden”, aldus Tim. Maar bleek dit de beste oplossing?

Niet op tv: liefdesbrieven

Krijgen de kandidaten uit Blind Getrouwd veel romantische verzoeken? De ene kandidaat wat meer dan de andere. De kandidaten kunnen er over het algemeen goed mee om. Het is een boost voor hun zelfvertrouwen. “Er heeft iemand een liefdesbrief verzonden met de post. Ze zoeken dus effectief je adres op”, vertelt Lenny.

Niet op tv: reacties op sociale media

Sociale media is de plek geworden waar iedereen zijn of haar mening verspreidt, of die nu positief of negatief is. Ook de kandidaten van Blind Getrouwd hadden de voorbije weken te maken met heel wat reacties. “Ik denk dat elke kandidaat ongelooflijk onderschat wat er op je afkomt, vooral mentaal. Je denkt: ‘Ik ga dat hier even doen’, maar zo werkt het echt niet”, klinkt het.

MEER OVER Blind getrouwd