© BELGA

Antwerp Giants blijven in goede doen, Limburg United vernedert Kangoeroes Mechelen

Twee dagen na de historische kwalificatie woensdag voor de Final Four in de Champions League hebben de Antwerp Giants vrijdag ook in de eigen competitie mogen vieren. De Giants wonnen in eigen huis met 85-59 van Leuven. Limburg United liet een monsterzege optekenen tegen Kangoeroes Mechelen (123-84). Het is voor de Giants de achttiende zege in 22 competitieduels.

belga

Brussels boekte een 76-101 zege bij Aalst, terwijl Bergen een felbevochten 72-75 overwinning haalde bij Luik.

Limburg United tot slot vernederde Kangoeroes Mechelen met een afgetekende 123-84 score. Bij de thuisploeg waren Unruh (32 punten), Price (10 assists) en Delalieux (10 rebounds) in goede doen. Limburg United komt door de zege op gelijke hoogte van Mechelen en Aalst, met allen negen zeges tegenover veertien nederlagen.

De EuroMillions League voorziet dit weekend ‘back to back’-wedstrijden. Zo staat zaterdag al opnieuw Kangoeroes Mechelen-Limburg United op het programma, net als Bergen-Luik, Leuven-Antwerp Giants en Oostende-Charleroi. De Henegouwers wonnen donderdag in eigen huis met 77-73. Zondag sluit Brussels-Aalst het basketbalweekend af.

Meer sportnieuws