© AP

Alweer peperduur reisje voor Meghan Markle

De hoogzwangere Meghan Markle en haar echtgenoot prins Harry brachten afgelopen week drie dagen door in het luxueuze Heckfield Place hotel in het Engelse Hampshire. Kostprijs voor drie nachten? Zo’n slordige 33.000 pond of 38.000 euro.

LLA

Volgens bronnen dichtbij het koppel wilde prins Harry zijn hoogzwangere vrouw nog een laatste maal verwennen met een tripje dichtbij huis. Het koppel trok daarvoor naar vijfsterrenhotel Heckfield Place in Hook, in het noorden van Hampshire.

LEES OOK. “Meghan Markle en prins Harry brachten oudejaarsavond door in Monaco”

Het achttiende-eeuwse hotel, dat in het verleden druk bezocht werd door wereldsterren zoals Liv Tyler en Cara Delevingne, telt twee restaurants en strekt zich uit over 400 hectare bos. Het koppel liet de restaurants van sterrenchef Skye Gyngell echter links liggen en besloot om na een romantische wandeling op de kamer te eten. En die kamer ‘The Long Room’ heeft zo zijn prijs. Met een prijskaartje van 10.000 pond (of 11.688 euro) spaarde Harry kosten noch moeite om zijn vrouw en ongeboren kind te verwennen.

LEES OOK. Peperdure uitstap van Meghan Markle naar New York choqueert Verenigd Koninkrijk

Het is niet de eerste keer dat de uitstapjes van Meghan Markle stof doen opwaaien. Eerder kreeg de hertogin van Sussex ook al kritiek op haar peperdure babyshower in New York. De hertogin zou volgens de bookmakers in mei bevallen van haar eerste kindje.

NIET TE MISSEN