© Raymond Lemmens

De Kreuners spelen extra concert in De Roma, eerste optreden in kwartier uitverkocht

De Kreuners zijn niet meer van de jongsten, maar wel nog steeds razend populair. De tickets voor hun show op 19 december in De Roma in Borgerhout waren in minder dan een kwartier uitverkocht. Daarop werd beslist om daags voordien een extra concert in te lassen.

joro

De band van frontman Walter Grootaers is wereldberoemd in Vlaanderen met Nederlandstalige meebrulklassiekers als Ik wil je, Zo Jong, Cous-Cous Kreten en Verliefd op Chris Lomme. In 2018 maakte de band een comeback en lijkt sindsdien populairder dan ooit.

In 2012 besloten ze een eerste keer te stoppen met een knal: drie hopeloos uitverkochte concerten in het Sportpaleis. Deze tournee opteren De Kreuners voor intiemere zaalshows, onder meer in De Roma. Omdat de tickets voor het eerste aangekondigde optreden in een mum van tijd de deur uitvlogen werd beslist om op woensdag 18 december een extra concert in te plannen.

Er snel bij zijn is de boodschap want de voorverkoop is al meteen gestart. Tickets zijn onmiddellijk te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Tips om te Doen!