Celebs

Nieuwe documentaire over Beyoncé op komst

Print

De Amerikaanse popster Beyoncé werkt momenteel aan nieuwe muziek én een nieuwe documentaire, die binnenkort te zien zal zijn op Netflix. Volgens bronnen in entertainmentblad Us Weekly zal de film focussen op het concert van Queen B op het festival Coachella.

Beyoncé duikt op Instagram op in allerlei modieuze outfits, onder meer van onze landgenoot Dries Van Noten, maar lijkt niet bezig te zijn met nieuwe muziek maken. Volgens bronnen dicht bij de ster is dat slechts schijn. Queen B werkt achter de schermen nieuwe liedjes af. “Ze werkt niet aan neen nieuw album, maar ze neemt wel een paar nieuwe nummers op. Die verschijnen later op een deluxe album tussen een verzameling van oudere nummers.” Het laatste album van de ster ‘Lemonade’ dateert al van 2016.

Volgens de ingewijde is de ster ook aan een nieuwe documentaire aan het werken. Die zou volledig in het teken staan van haar optreden op Coachella. Dat was een legendarisch gebeuren omdat ze de eerste artieste met donkere huid was die mocht headlinen op het beroemde festival. Aanvankelijk zou ze in 2017 al het beste van zichzelf geven op het Coachella-podium, maar toen moest ze het evenement annuleren omdat ze hoogzwanger was van haar tweeling Sir en Rumi.

Het is niet de eerste keer dat een documentaire van de ‘Drunk in Love’-zangeres zal verschijnen. In 2013 kwam ‘Life Is But a Dream’ uit over haar carrière tot dusver. Wanneer de nieuwe film en het deluxe album zullen verschijnen, is voorlopig onduidelijk.

NIET TE MISSEN