Line-up voor Graspop is compleet na toevoeging van laatste dertien bands

Line-up voor Graspop is compleet na toevoeging van laatste dertien bands

Print
Dessel -

Graspop Metal Meeting heeft zijn affiche rond. De 24ste editie van het metalfestival telt na de toevoeging van dertien bands nu 106 bands die de weide van 21 tot 23 juni zullen opzwepen. Onder meer Rockbassist en -zanger Glenn Hughes zal klassiekers uit het Deep Purple-oeuvre te berde brengen.

Naast Glenn Hughes werden woensdag Eisbrecher, Discharge, Bad Wolves, Nasty, Born From Pain, Lovebites, Cellar Darling, The Hu, Black Peaks, Off The Cross, Concealed Reality en Hemelbestormer toegevoegd. Die laatste drie bands zullen op donderdag 20 juni de Red Bull Metal Dome feestelijk inwijden.

De organisatie ziet zich genoodzaakt om één wijziging door te voeren in de line-up. Atreyu kort hun Europese tournee in en zal een andere keer naar Graspop Metal Meeting moeten komen.

De ticketverkoop voor het muziekfestival is nog steeds lopende, maar de organisatie waarschuwt dat de tickets vlot over de toonbank gaan. Zo zijn de dagtickets voor zaterdag 22 juni al uitverkocht. Ook de VIP-tickets zijn al de deur uit. Van de combitickets is al 85% verkocht.