Aangeboden door A.S.Adventure

© A.S.Adventure

Gespot: 4 cafés met een boon voor fietsers!

Maak plaats vrij in je agenda voor een bezoekje aan deze zes bike-minded cafés, waar het als fietser een beetje aanvoelt als thuiskomen. Een fietsvriendelijk café herken je als fervente fietser meteen: je wordt er niet scheef aangekeken op je fietskledij en tweewieler, maar voelt je meteen thuis onder gelijkgestemden. Op deze vier bike-minded locaties verwelkomen ze je graag.

1. Vitesse Coffee & Cycling in AntwerpenBij Vitesse Coffee & Cycling combineer je bonen met Boonen. Volg een workshop over het herstel en onderhoud van je eigen (koers)fiets … en geniet van een overheerlijke koffie met een New Yorkse bagel.

Meer info vind je op www.vitesse.cc

2. Peloton de Paris in MechelenIn dit café (met fietsherstelplaats) kan je genieten van een heerlijke koffie of een frisse pint, terwijl je de koers volgt op een groot scherm. Bovendien staan er lekkere snacks op de kaart om terug op krachten te komen na een toertje door de stad van de Maneblussers!

Meer info vind je op www.pelotondeparis.cc

3. Hotel Pluimpapaver in Rillaar Een fietsvriendelijker hotel dan de Pluimpapaver zal je zelden zien. Het hotel heeft een fietswerkplaats met fietslift, een oplaadpunt voor je elektrische tweewieler en je kan er toerfietsen en mountainbikes huren.

Meer info vind je op www.pluimpapaver.be

4. Casa Grinta in Terhagen Terug op krachten komen na of even verpozen tijdens een fietstocht? Dat kan in restaurant Casa Grinta met een lekker streekbiertje, maar ook met een smakelijke maaltijd. Je kan er meteen een bezoekje brengen aan hun wielermuseum, met zo’n 500 wielertruitjes!

Meer info vind je op www.casagrinta.wordpress.com

Op zoek naar modieuze, comfortabel zittende fietskleding waarin je moeiteloos het mooie weer maakt? Laat je dan inspireren door deze bikelooks voor dames en heren.