© BELGA

STVV zonder Steppe en Boli naar het Kiel

Dinsdagmiddag maakte STVV-trainer Marc Brys zijn selectie bekend voor de ontmoeting met Beerschot Wilrijk op woensdagavond. De coach van de Kanaries moet het daarbij al zeker doen zonder het viertal Kenny Steppe (lies), Yohan Boli (buikspieren), Steven De Petter (knie en enkel) en Pol Garcia Tena (enkel). Ook Wolke Janssens, die zijn optie in zijn contract maandag gelicht werd, maakt opnieuw deel uit van de ruime selectie.

svc

“Ik ga een wedstrijd tegen een club uit 1B zeker niet anders aanpakken als tegen een club uit 1A”, vertelde de Antwerpse coach met een Beerschot Wilrijk-verleden. “Samen met KV Mechelen is het een club die iedereen in eerste klasse wil zien. We zullen hen zeker niet onderschatten. Het verleden leert ons dat het ons bloed, zweet en tranen zal kosten om een resultaat over de streep te trekken. Ik ben op een paar honderd meter van het Kiel geboren, dus het is een wedstrijd die me nauw aan het hart ligt. We zullen de zege niet cadeau krijgen.”

Selectie: Tomiyasu, De Sart, Botaka, Sankhon, Asamoah, De Bruyn, Kamada, Kinoshita, Ceballos, Mmaee, Pirard, Janssens, Vloet, Sylla, Teixeira, Sekine, Acolatse, Endo en Herbots.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws