Beyoncé wordt gekust, maar blijkt dat niet zo fijn te vinden

Er is een filmpje opgedoken van een merkwaardig moment tijdens de NAACP Image Awards. Acteur Omari Hardwick kust op de beelden tot twee keer toe Beyoncé, waarvan een keertje vlakbij haar mond, en die vindt het duidelijk maar niets.

flb

Tijdens de vijftigste editie van de NAACP Image Awards afgelopen weekend vielen onder meer Beyoncé en haar man Jay-Z in de prijzen. Zij werd Entertainer of the Year, hij kreeg de President’s Award. Maar zij waren niet de enigen die iets te vieren hadden, zo ook acteur Omari Hardwick die een prijs won voor zijn rol in de serie ‘Power’. En dat vieren nam hij duidelijk iets te letterlijk.

Hij vond er niets beter op om Jay-Z die naast hem zat te negeren en meteen op Beyoncé af te stappen. Eerst gaf hij haar een kus op de wang, daarna volgde een knuffel en daarna nog een kus, dit keer een stuk dichter bij haar mond. Aan haar reactie te zien, weet ze duidelijk niet goed wat haar net voor het oog van de camera’s is overkomen.

Kwade fans

De beelden van het ongemakkelijke moment begonnen al snel de ronde te doen op sociale media. Heel wat Twitteraars herkenden er situaties in die ze zelf hadden meegemaakt, waarbij mannen net iets te vrijpostig waren geweest. “Beyoncé zou hem een klap moeten hebben gegeven”, klinkt het onder meer.

NIET TE MISSEN