Urban Decay lanceert make-up voor ‘Game of Thrones’-fans

Foto: Urban Decay

Beauty

Urban Decay lanceert make-up voor ‘Game of Thrones’-fans

Print

Op 14 april is het zover, dan gaat het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ van start en er zijn maar wat veel merken die daar een graantje van willen meepikken. Zo ook het bekende make-upmerk Urban Decay.

Urban Decay lanceert een limited edition make-upcollectie die helemaal in het teken staat van ‘Game of Thrones’. Het gaat onder meer om twee borstels in de vorm van zwaarden, een vuurrode lippenstift, vier oogpotloden en een oogschaduwpalet met twintig kleuren waar zelf de Iron Throne uitgeklapt kan worden. Er is ook een palet met highlighters beschikbaar waarin de drakeneieren zijn verwerkt.

Voor wie alles wil, is er ook een soort kluis beschikbaar waarin alle producten zijn verwerkt. Daar betaal je wel 250 euro voor. Apart kost de lipstick 20,95 euro, de oogpotloden komen neer op 21,60 euro per stuk, het oogschaduwpalet op 65 euro en de highlighters op 36 euro.

Fans van de reeks en de make-up moeten wel net zoals voor het laatste seizoen van de reeks nog even geduld uitoefenen. Op 14 april is het dan eindelijk zover. Wie geïnteresseerd is, kan zich wel al inschrijven op de herinneringsmail.

Niet de enige

Urban Decay is trouwens niet het enige merk dat de seizoensfinale aangrijpt om een speciale editie uit te brengen. Zo lanceerde adidas een reeks Ultraboost-sneakers in het teken van de reeks. In het departement voeding pakte onder meer het whiskylabel Johnnie Walker uit met een White Walker-editie en ook Oreo brengt nog een speciaal koekje uit.

NIET TE MISSEN