Twee nieuwe bestemmingen vanop Antwerp Airport, ook meer vluchten naar Tanger

Foto: BELGA

Twee nieuwe bestemmingen vanop Antwerp Airport, ook meer vluchten naar Tanger

Print
Antwerpen / Deurne -

Vanaf april kan je vanaf Antwerp Airport naar twee nieuwe bestemmingen vliegen. Lublin (Polen) en Endifha (Tunesië) worden voor de paasvakantie aan het aanbod toegevoegd. Er worden ook meer vluchten naar de Marokkaanse havenstad Tanger ingelegd. “Dankzij deze verbindingen kunnen de in België woonachtige gemeenschappen hun vrienden en familie in hun respectievelijk thuisland regelmatig gaan bezoeken vanuit de luchthaven van Antwerpen”, klinkt het in een persbericht.

TUI fly begint volgende week met vluchten naar het Poolse Lublin en het Tunesische Enfidha. De eerste vlucht naar Lublin is op vrijdag 5 april om 17.25 uur, daarna wordt er elke maandag en vrijdag naar Polen gevlogen.

Een dag later, op zaterdag 6 april, wordt er voor het eerst gevlogen naar Enfidha, om 6.45 uur ’s ochtends. Daarna worden er elke woensdag en zaterdag vluchten ingelegd naar Enfidha.

De lijnvlucht naar Tanger werd al opgezet in november 2018 met een vlucht per week. TUI fly vliegt vanaf april tweemaal per week op woensdag en zaterdag naar de Marokkaanse havenstad.

“De luchthaven van Antwerpen kan de lijnvluchten naar deze nieuwe bestemmingen alleen maar toejuichen. TUI fly - die steeds de vinger aan de pols houdt op Belgische bodem door onophoudelijk onderzoek te verrichten naar specifieke noden op de markt – kan zo gericht rekening houden met de wensen van potentiële passagiers en zo een grote groep mensen gelukkig maken”, vertelt Vanessa Flamez, woordvoerder van de luchthaven.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio