Langverwachte ontknoping van ‘Studio tarara’: wiens lijk ligt er onder dat laken?

Wie ligt er onder dat laken? In de slotaflevering van ‘Studio tarara’ kwamen we het te weten. Foto: Studio Tarara

Langverwachte ontknoping van ‘Studio tarara’: wiens lijk ligt er onder dat laken?

Print

Wie viel zijn dood tegemoet in Studio Tarara? Het mysterie rond het lijk onder het laken houdt de kijkers al de hele serie in de ban. De langverwachte ontknoping kwam er dinsdagavond op VTM. Niet de jolige publieksopwarmer Patrick ‘Trikke’ Willems, maar wel acteur Jean Van Hoof overleefde Studio Tarara niet.

De machtsgeile pervert Jean (Peter Van Den Begin) verkrachtte zowel Roxanne (Frances Lefebure) als producer Christine (Janne Desmet) en probeerde ook Sandra (Ruth Beeckmans) aan te randen. Wanneer de vrouwen met hun verhaal naar de pers willen stappen, ziet een radeloze Jean geen andere uitweg meer dan zelfdoding door van het dak te springen. Maar is dat het wel?

Patrick ziet wat Jean van plan is en probeert hem tegen te houden. Als Ricky (Koen De Graeve) de twee bezig ziet, snelt hij ter hulp en probeert hij Patrick los te rukken. Er ontstaat veel geduw en getrek, en Jean valt te pletter. De hele Tarara-ploeg besluit de waarheid en de schermutseling op het dak in de doofpot te steken voor de politie. Een eenzame zelfdoding moest en zou het blijven. Maar agent Pascal (Boris Van Severen) ontdekt dat de timing in de verklaring van Ricky niet klopt. Wordt hij alsnog opgepakt voor de dood van Jean? Dat antwoord kregen we voorlopig (?) niet.

Nu in het nieuws