Koen Wauters verkoopt villa in Heffen

Foto: red

Koen Wauters verkoopt villa in Heffen

Print
Mechelen -

Afgelopen zomer trokken Koen Wauters (51) en Valerie De Booser (49) met hun kroost naar de Gentse rand. Nu ze daar geaard zijn, is het tijd om hun vorige woonst in Heffen (Mechelen) definitief te verkopen.

Vijftien jaar spendeerden ze in het landhuis. Maar alles is eindig. “Het was de volgende logische stap”, zei Wauters deze zomer. “Nono gaat straks naar het eerste middelbaar en Zita wil aan een andere studierichting beginnen. Dat gaat gepaard met een andere school. Het is dus nu of nooit.” Het viertal trok naar de roots van De Booser, in een deelgemeente van Gent.

Sinds kort staat hun vorige woning in Heffen dus te koop. Het “exclusieve en unieke landhuis”, zoals het op de immosite genoemd wordt, heeft een perceeloppervlakte van 32.003 vierkante meter. Het ligt goed beschermd, te midden van het groen, Er zijn vijf slaapkamers en evenveel badkamers. “Dat zorgt voor de nodige comfort en privacy.”

Koen Wauters verkoopt villa in Heffen
Foto: Google Street View
Koen Wauters verkoopt villa in Heffen
Foto: Google Street View

De ligging is volgens de makelaar ideaal. “Omdat het in een deelgemeente van Mechelen ligt, ben je slechts zeven kilometer van de stad verwijderd. Op een minuutje of vijf zit je op de snelweg. Wat is het prijskaartje van dit alles? Daarvoor moet u bij de makelaar zelf zijn, de prijs is enkel op aanvraag te verkrijgen. Geïnteresseerden genoeg. Sinds de woonst op de immosite werd geplaatst, werd ze al meer dan 5400 keer bekeken.

Nu in het nieuws